Tietoa Meistä

Sivukuva Tietoa Meista - Tietoa Meistä

Leena Lehtolainen on suomalainen kirjailija, jolla on joukko menestyneitä romaaneja. Hänellä on kaksi suosittua kirjasarjaa – Maria Kallio ja Henkivartija. Nämä kirjat eivät ole suosittuja vain Suomessa, vaan kaikkialla maailmassa. Tältä sivustolta löydät kaikenlaista mielenkiintoista ja informatiivista tietoa Leenasta ja muista suomalaisista kirjailijoista.

Suomalaisia Kirjailijoita ja Kirjoja

Suomalaisella kirjallisuudella on mielenkiintoinen historia, aivan kuten maallakin. Tutki ja löydä joitakin suurimpia suomalaisia kirjoja ja kirjoittajia. Liity suomalaisen kirjallisuuden taianomaiseen maailmaan, ja opi upeita asioita. Kaikissa hyvin kirjoitetuissa sanoissa on taikaa. Koe se itse juuri täällä.

Löydä Leena Lehtolaisen parhaat teokset verkkokaupoista tai Osta Kirjoja -sivulta. Tutustu myös Leenaan ja muihin suomalaisiin kirjailijoihin.

Mielenkiintoisia ja Informatiivisia Julkaisuja

Suomalaiset kirjailijat jakavat arvokasta tietoa sekä neuvoja. Aloita kirjoitusmatkasi Suomen parhaiden kirjailijoiden tiedoilla ja neuvoilla. Anna heidän opettaa sinua ja ohjata viisaudellaan. Blogi tarjoaa artikkeleita kaikesta, suosituista kirjoista kirjan julkaisemiseen.

Blogi jakaa paljon arvokasta tietoa. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta tai julkaisemisesta, sinun kannattaa vierailla blogissa.

Ole yhteydessä Tiimiin

Ota yhteyttä tiimiin, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja. Haluamme aina kuulla lukijoistamme.

Jos rakastat suomalaista kirjallisuutta, tämä on oikea paikka sinulle. Jos olet kiinnostunut romaanin kirjoittamisesta ja julkaisemisesta, tämä on oikea paikka sinulle.