Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tärkeää Kaiken Ikäisille?  

Kun menet kouluun, ensimmäinen asia, jonka opettaja opettaa, on aakkoset. Koko kouluajan ja elämän ajan kuulemme siitä, miten lukeminen ja kirjoittaminen on tärkeää. Miksi on niin? Onko se totta? Lukeminen ja kirjoittaminen ovat tärkeitä kaiken ikäisille ihmisille eri syistä. Tänään me käymme läpi monia näistä syistä.

Viestintä

Ensimmäinen syy sille, miksi meidän täytyy lukea ja kirjoittaa, on viestintä. Tämä on oikeastaan itsestään selvää, mutta se on mainittava. Riippumatta siitä, mitä teknologia tuo meille seuraavaksi, meillä on aina tarvetta lukea.

Meidän on luettava ymmärtääksemme, mitä asiakkaat haluavat ja kuinka konetta käytetään tai milloin on seuraava kokous. Meidän on myös vastattava kirjallisesti moniin asioihin.

Laheta kuva Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tarkeaa Kaiken Ikaisille Ilmaisu - Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tärkeää Kaiken Ikäisille?  

Ilmaisu

Ajatusten ja tunteiden ilmaiseminen on erittäin tärkeää. Valitsitpa sitten kirjoittaa siitä kirjan tai pitää vain päiväkirjaa, me kaikki tarvitsemme sitä. On olemassa syy sille, miksi sekä lukemista että kirjoittamista käytetään usein terapeuttisina välineinä.

Lukeminen rentouttaa ja antaa meille tietoa. Kirjoittaminen auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja ratkaisemaan ongelmia.

Mielikuvitus

Harvat asiat voivat laajentaa mieltämme niin kuin lukeminen. On osoitettu, että paljon lukevilla ihmisillä on parempi mielikuvitus kuin niillä, jotka eivät lue. Kun luet, mielesi luo automaattisesti kuvia.

Tämä on kaikki osa mielikuvitusta. Mielikuvitus virtaa liikeideoihin, taiteellisiin luomuksiin, ongelmanratkaisuun, markkinointi-ideoihin ja kirjojen kirjoittamiseen.

Laheta kuva Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tarkeaa Kaiken Ikaisille Opiskelutaidot - Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tärkeää Kaiken Ikäisille?  

Opiskelutaidot

Tämä on toinen todistettu syy sille, miksi meidän pitäisi lukea usein. Tämä pätee erityisesti lapsiin ja nuoriin aikuisiin. Opiskelijat, jotka lukevat enemmän, pärjäävät paremmin opinnoissaan. Tämä johtuu siitä, että heillä on laajempi sanasto.

Heillä on myös parempi käsitys ymmärryksestä silloin kun ja mitä he lukevat. Tämä kaikki auttaa parantamaan opiskelutaitoja ja tuloksia.

Rentoutuminen

Sekä lukeminen että kirjoittaminen voivat olla hyviä tapoja rentoutua. Todellisille lukemisen ystäville se on paras tapa rentoutua ja unohtaa todellinen maailma. Kirjoittaminen myös auttaa rentoutumisessa. Kun kirjoitat huolesi ja ajatuksesi muistiin, sillä on katarinen vaikutus.

Lisää suosikkijuomasi, sateinen päivä tai kylpy, ja sinulla on paras mahdollinen resepti rentoutumiseen.

Laheta kuva Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tarkeaa Kaiken Ikaisille Henkinen Vilkkaus - Miksi Lukeminen ja Kirjoittaminen on Niin Tärkeää Kaiken Ikäisille?  

Henkinen Vilkkaus

Lukeminen ja kirjoittaminen myös pitävät mielemme vilkkaana. Tämä on tärkeää iäkkäille ihmisille. Vaikka lukisit vain sanomalehteä tai täytät sanaristikoita, se auttaa. Lukeminen ja kirjoittaminen käyttävät aivojen eri osia.

Kirjoittaminen hyödyntää myös pienimotorisia toimintoja. Pidä mielesi terävänä ja sormet kunnossa lukemalla ja kirjoittamalla niin paljon kuin voit.

Kun alat kokemaan lukemisen ja kirjottamisen etuja, sinun on mahdollista lisätä omia syitäsi. Sekä lukeminen että kirjoittaminen avaavat uusia maailmoja tutkittavaksi sekä oven taikuuteen. Joten, mitä odotat?