Osta Kirjoja

Sivukuva Osta Kirjoja - Osta Kirjoja

Tervetuloa Osta Kirjoja -sivulle.

Tällä sivulla voit selata erilaisia Leena Lehtolaisen julkaisemia romaaneja. Saatat jopa löytää yhden tai kaksi allekirjoitettua kopiota, jos katsot oikein tarkkaan.

Kaikkia Leenan nimikkeitä ei ole lueteltuna tässä. Voit käydä Amazon.comissa ja muilla vastaavilla sivustoilla löytääksesi nimikkeitä, joita et välttämättä löydä täältä.

Maria Kallio -sarja

Ensimmäinen Murhani, kirjoittanut Leena Lehtolainen

Sarjan ensimmäinen osa seuraa Maria Kalliota hänen ensimmäisessä murhatutkimuksessaan. Hänen on oltava poliisiaseman aloittelija samalla kun hän yrittää estää toista murhaa tapahtumasta.

Harmin Paikka, kirjoittanut Leena Lehtolainen

Sarjan toinen kirja jatkaa Maria Kallion tarinaa. Oikeustieteen tutkinto kädessään hän joutuu odottamatta kiinni toiseen murhaan. Hän alkaa tutkimaan jotain, mikä saattaa johtaa ei-toivottuihin vastauksiin.

Kuparisydän, kirjoittanut Leena Lehtolainen

Sarjan kolmannessa osassa Maria Kallio palaa kotikaupunkiinsa. Häntä pyydetään toimimaan kesän ajan poliisina. Sen, minkä olisi pitänyt olla helppo kesä, muuttuu nopeasti painajaiseksi.

Luminainen, kirjoittanut Leena Lehtolainen

Neljäs kirja jatkaa jännitystä. Espoon poliisietsivänä Maria Kallion on tutkittava naisen salaperäistä katoamista. Samalla hänen menneisyytensä palaa ahdistamaan häntä. Ota selvää kuinka hän kamppailee henkilökohtaisten ongelmien ja kadonneen naisen löytämisen kanssa.

Henkivartija Trilogia, kirjoittanut Leena Lehtolainen

Jännittävä Henkivartija-trilogia seuraa ammattilaishenkivartija Hilja Ilveskeron seikkailuja.  Nämä kiehtovat tarinat draamasta, intohimosta, rikollisuudesta ja kätketyistä tavoitteista pitävät sinut tuoliisi liimautuneena viimeiselle sivulle asti.