4 Vinkkiä Kirjan Saamiseksi Julkaisukuntoon

Kirjan julkaiseminen on muuttunut melko lailla muutaman viime vuoden aikana. Sinun ei enää tarvitse mennä perinteistä reittiä. Useat alustat sallivat sinun julkaista itse. Valitusta reitistä huolimatta on kuitenkin pidettävä mielessä tiettyjä asioita. Kirjan on oltava julkaisuvalmis, jotta ihmiset nauttivat sen lukemisesta.

Pidä nämä vinkit mielessä, ennen kuin julkaiset tai lähestyt kustantajaa.

Laheta kuva 4 Vinkkia Kirjan Saamiseksi Julkaisukuntoon Tunne Tyylilajisi - 4 Vinkkiä Kirjan Saamiseksi Julkaisukuntoon

Tunne Tyylilajisi

Ensimmäinen asia on tuntea tyylilajisi. Jos haluat myydä tarinasi, tarvitset tyylilajin. Jotkut tarinat eivät kuulu suoraan tiettyyn tyylilajiin. Jos tämä pätee sinun kirjaasi, etsi yksi tai kaksi lähinnä olevaa. Lue kyseisen tyylilajin kirjoja. Tunne yleisö, joka nauttii sellaisten kirjojen lukemisesta. Sinun täytyy tietää, miten erottua muista tai sinulla on oltava erilainen lähestymistapa siihen, mitä he tietävät.

Kirjoita Hyvin

Sinun ei tarvitse olla maailman paras kirjailija, mutta sinun on oltava hyvä. Hyvään kirjoittamiseen sisältyy lauserakenteiden ja sanavalinnan ymmärtäminen, konfliktien käyttö, juoni ja niin edelleen. Jos tunnet olevasi vähän hukassa, tee vähän tutkimusta internetissä. Suorita kirjoittamisen ja toimittamisen verkkokurssi. Tämä kaikki tuo lisää kirjoittamiseesi.

Laheta kuva 4 Vinkkia Kirjan Saamiseksi Julkaisukuntoon Sijoita Hyvaan Toimittamiseen - 4 Vinkkiä Kirjan Saamiseksi Julkaisukuntoon

Sijoita Hyvään Toimittamiseen

Agentin ei pidä olla toinen henkilö (sinun jälkeen), joka kirjasi lukee. Toimittajia löytyy helposti internethaun kautta. Valitse viisaasti ja käytä vain luotettavia yrityksiä tai yksityishenkilöitä. He voivat auttaa sinua saamaan käsikirjoituksesi mahdollisimman hyväksi ja mahdollisimman valmiiksi julkaisemista varten.

Valmistele Ehdotuksesi

Jos valitset perinteisen tavan, tarvitset muutamia asioita. Agenttia lähestyäksesi tarvitset kyselykirjeen, tiivistelmän, esimerkkilukuja ja lyhyen mainostekstin sinusta. Hanki nämä kaikki kirjoitettuna ja lähetysvalmiina ennen kuin alat etsiä julkaisijaa.

Aloita tämän jälkeen tutkimaan agentteja, jotka työskentelevät sinun käsikirjoituksellesi. Voit vaihtoehtoisesti etsiä itsejulkaisuvaihtoehtoja. Jos valmisteluvaiheesi suoritetaan hyvin, julkaisuvaiheesi on paljon helpompaa.